26+ Schets Franse Vertaling

Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen: Laat holbein een schets van haar . Vertaling van «schets» van nederlands naar frans. Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans . Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~).

Il dessine des portraits robots. Vertaald High Resolution Stock Photography And Images Alamy
Vertaald High Resolution Stock Photography And Images Alamy from c8.alamy.com
Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner. Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~). Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Schetsen → ébaucher, croquer, pocher, esquisser. Tik op een schets om deze te selecteren. Schets(n v adj)early version of a written work{m} . Vertaling van schets in frans. C'est un croquis basé sur les marques de tissu sur le crâne.

C'est un croquis basé sur les marques de tissu sur le crâne.

Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets. Vertaling van «schets» van nederlands naar frans. Vertaling van een schets in frans. Il dessine des portraits robots. Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner. Vertaling van schets in frans. Schetsen → ébaucher, croquer, pocher, esquisser. C'est un croquis basé sur les marques de tissu sur le crâne. Een schets gebaseerd op de schedel. Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~). Voorbeelden van het vertalen van schets in context: Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans .

Il dessine des portraits robots. Tik op een schets om deze te selecteren. Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans . Voorbeelden van het vertalen van schets in context: Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner.

Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~). Maatstaf Jaargang 31 Dbnl
Maatstaf Jaargang 31 Dbnl from www.dbnl.org
Voorbeelden van het vertalen van schets in context: Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Vertaling van schets in frans. Vertaling van een schets in frans. Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen: Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner. Zoek woord schets heeft 12 resultaten. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets.

Schetsen → ébaucher, croquer, pocher, esquisser.

Vertaling van «schets» van nederlands naar frans. Vertaling van schets in frans. Laat holbein een schets van haar . Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans . Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen: Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets. Tik op een schets om deze te selecteren. Een schets gebaseerd op de schedel. Schets(n v adj)early version of a written work{m} . Vertaling van een schets in frans. Voorbeelden van het vertalen van schets in context: C'est un croquis basé sur les marques de tissu sur le crâne. Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner.

Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen: Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~). Il dessine des portraits robots. Zoek woord schets heeft 12 resultaten.

Vertaling van schets in frans. Monsieur Hulot Op Vacantie Roman Naar De Film Van Gent Leest
Monsieur Hulot Op Vacantie Roman Naar De Film Van Gent Leest from www.gentleest.be
Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets. Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner. Tik op een schets om deze te selecteren. Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans . Zoek woord schets heeft 12 resultaten. Tekening v, werkje o, schets {zn.} dessin m (le ~). Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen:

Vertaling van schets in frans.

Vertalingen van het uitdrukking schets is van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van schets is in een zin met hun vertalingen: Een schets gebaseerd op de schedel. Schetsen → ébaucher, croquer, pocher, esquisser. Appuyez sur une esquisse pour la sélectionner. Tik op een schets om deze te selecteren. Voorbeelden van het vertalen van schets in context: Schets(n v adj)early version of a written work{m} . Zoek woord schets heeft 12 resultaten. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets. Uitgebreide vertaling voor schets (nederlands) in het frans . C'est un croquis basé sur les marques de tissu sur le crâne. Vertaling van een schets in frans. Il dessine des portraits robots.

26+ Schets Franse Vertaling. Vertaling van schets in frans. Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans, . Il dessine des portraits robots. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schets. Schetsen → ébaucher, croquer, pocher, esquisser.


Posting Komentar

0 Komentar