24+ Wat Is De Schaats In Het Frans

Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. Vertaling van schaatsen in frans. Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin.

Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Column Erben Wennemars Laat De Slachtpartij Bij Het Okt Maar Beginnen Schaatsen Ed Nl
Column Erben Wennemars Laat De Slachtpartij Bij Het Okt Maar Beginnen Schaatsen Ed Nl from images0.persgroep.net
Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen: Vertaling van schaatsen in frans. Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Voor wat men nu een schaats noemt, had men in vroeger tijd . Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord.

Vertaling van schaatsen in frans.

Vertalingen van het uitdrukking de schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van de schaats in een zin met hun vertalingen: Ik schaats niet op iets dat over stoten gaat. Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Schaats toch door, stomme trien. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Wat is schaatsen in het frans? Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Vertaling van schaatsen in frans. Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen:

Vertalingen van het uitdrukking de schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van de schaats in een zin met hun vertalingen: Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen: De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers.

Het is ook een sport waarbij je iets moet kunnen wat niet gebruikelijk is bij een balsport: Wat Zijn De Voordelen Van Klapschaatsen Profile Kramer
Wat Zijn De Voordelen Van Klapschaatsen Profile Kramer from profile-kramer.nl
Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Voor extra veiligheid heeft elke schaats twee ijzers, wat er voor zorgt dat een goede balans altijd aanwezig is. Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Het is ook een sport waarbij je iets moet kunnen wat niet gebruikelijk is bij een balsport: Vertaling van schaatsen in frans. Wat is schaatsen in het frans?

Schaats toch door, stomme trien.

Vertaling van schaatsen in frans. Vertalingen van het uitdrukking de schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van de schaats in een zin met hun vertalingen: Ik schaats niet op iets dat over stoten gaat. Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen: Voor extra veiligheid heeft elke schaats twee ijzers, wat er voor zorgt dat een goede balans altijd aanwezig is. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Voor wat men nu een schaats noemt, had men in vroeger tijd . Het is ook een sport waarbij je iets moet kunnen wat niet gebruikelijk is bij een balsport: Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr.

Voor extra veiligheid heeft elke schaats twee ijzers, wat er voor zorgt dat een goede balans altijd aanwezig is. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Vertaling van schaatsen in frans.

Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. Waar Kun Je Schaatsen In Den Haag Tips Voor Schaatsen Op Natuurijs Follow My Footprints
Waar Kun Je Schaatsen In Den Haag Tips Voor Schaatsen Op Natuurijs Follow My Footprints from i0.wp.com
Schaats toch door, stomme trien. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Wat is schaatsen in het frans? Voor wat men nu een schaats noemt, had men in vroeger tijd . Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin.

Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog:

Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Schaats toch door, stomme trien. Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen: Wat is schaatsen in het frans? Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Ik schaats niet op iets dat over stoten gaat. Het franse woord échasse, waaraan schaats is ontleend, betekent ook nu nog: Controleer 'schaatsen' vertalingen naar het frans. Voor wat men nu een schaats noemt, had men in vroeger tijd . Voor extra veiligheid heeft elke schaats twee ijzers, wat er voor zorgt dat een goede balans altijd aanwezig is. Vertaling van schaatsen in frans. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord.

24+ Wat Is De Schaats In Het Frans. Vertalingen van het uitdrukking een schaats van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van een schaats in een zin met hun vertalingen: Chaque patin a deux lames pour une sécurité . Voor wat men nu een schaats noemt, had men in vroeger tijd . Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers.


Posting Komentar

0 Komentar