36+ Werkwoord Schaatsen In Het Frans

Schaats is in onze taal al een oud woord. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Schaats is een leenwoord uit het frans.

Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. On Regelmatige Werkwoorden In Het Frans Mr Chadd Academy
On Regelmatige Werkwoorden In Het Frans Mr Chadd Academy from d33wubrfki0l68.cloudfront.net
De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Wat is schaatsen in het frans? Werkwoord · eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van schaatsen. Er is helaas geen franse vertaling gevonden. Vertaling van schaatsen in frans. Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. · gebiedende wijs van schaatsen. Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter.

Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter.

Vertaling van schaatsen in frans. Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Werkwoord · eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van schaatsen. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Schaats is in onze taal al een oud woord. Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. · gebiedende wijs van schaatsen. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter. · (bij inversie) tweede persoon .

Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. · gebiedende wijs van schaatsen. · (bij inversie) tweede persoon . Vertaling van schaatsen in frans.

De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Jeugdbieb
Jeugdbieb from www.jeugdbieb.nl
Er is helaas geen franse vertaling gevonden. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Vertaling van schaatsen in frans. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Schaats is een leenwoord uit het frans.

Er is helaas geen franse vertaling gevonden.

Wat is schaatsen in het frans? Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. Er is helaas geen franse vertaling gevonden. Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Vertaling van schaatsen in frans. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . Schaatsen(n v)to move along a surface (ice or ground) using skates{n}. Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter. · gebiedende wijs van schaatsen. Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. Schaats is in onze taal al een oud woord. Schaats is een leenwoord uit het frans.

Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter. · (bij inversie) tweede persoon . Schaats is een leenwoord uit het frans. Er is helaas geen franse vertaling gevonden.

Les patins sont disponibles avec des lames en acier. Scheurblok By Tim Goris Issuu
Scheurblok By Tim Goris Issuu from image.isu.pub
Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Vertaling van schaatsen in frans. · gebiedende wijs van schaatsen. Schaats is in onze taal al een oud woord. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers.

Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin.

Hieronder vind je de vertaling van schaatsen van nl naar fr. Wat is schaatsen in het frans? De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Werkwoord · eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van schaatsen. Schaats is een leenwoord uit het frans. Nlfrnederlands frans vertalingen voor schaatsen. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Vertaal schaatsen van nederlands naar frans · schaatsen → patinage · schaats → patin · schaats → patin à glace, patin. Vertaling van schaatsen in frans. Les patins sont disponibles avec des lames en acier. · (bij inversie) tweede persoon . Schaats is in onze taal al een oud woord. · gebiedende wijs van schaatsen.

36+ Werkwoord Schaatsen In Het Frans. Schaatsen de ~ (schaatsenrijden) werkwoord. Het woord schaetse kwam in het middelnederlands voor, maar het had nog . Het werkwoord schaatsen is pas van veel recenter. · gebiedende wijs van schaatsen. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers.


Posting Komentar

0 Komentar