34+ Een Beeld Schetsen Betekenis

Door een ziektebeeld te schetsen geeft men een voorbeeld van wat een ziekte inhoudt en hoe het hebben ervan er uitziet. Een kunstige of artistieke afbeelding van een onderwerp maken die slechts de hoofdlijnen weergeeft, als definitieve voorstelling of als voorontwerp van een kunstwerk; Neem kennis van de definitie van 'een helder beeld schetsen'. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Het is een soort verzameling van gegevens.

Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Varieteit Aan Kunstwerken In Eindopdracht Korf
Varieteit Aan Kunstwerken In Eindopdracht Korf from images.rd.nl
Het begrip schetsen heeft 4 verschillende betekenissen: Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Een korte maar rake beschrijving van iets geven. Het is een soort verzameling van gegevens. Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. De schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een schilderij van te maken. schetsen. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken de schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een sch . bron: Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica.

Een onderwerp in zijn hoofdlijnen tekenen of schilderen.

Het begrip schetsen heeft 4 verschillende betekenissen: Beeldhouwwerk 2) voorstelling van iets in twee dimensi. Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Een korte maar rake beschrijving van iets geven. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. `een bronzen beeld van rodin`synoniem: Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken de schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een sch . bron: De schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een schilderij van te maken. schetsen. Een bedreiging vormen voor een bedrijf leiden een beëdigde verklaring een beek vormen/graven een beeld schetsen een beeld van ellende een beeld zegt meer dan duizend woorden een beetje een beetje meer een beetje minder een beetje pruilen een beetje steken, lichtjes kwetsen een beetje traditioneel een beetje water 12/04/2015 · een ziektebeeld toont de symptomen, het verloop en de inhoud van een ziekte. 1) artistiek afbeelden in hoofdlijnen. 1) voorstelling van iets in drie dimensies voorbeeld:

Een kunstige of artistieke afbeelding van een onderwerp maken die slechts de hoofdlijnen weergeeft, als definitieve voorstelling of als voorontwerp van een kunstwerk; Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. 1) voorstelling van iets in drie dimensies voorbeeld: Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica.

Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Pdf Turnhout 1212 2012 800 Jaar Stad Maken In De Kempen
Pdf Turnhout 1212 2012 800 Jaar Stad Maken In De Kempen from i1.rgstatic.net
Een onderwerp in zijn hoofdlijnen tekenen of schilderen. Een bedreiging vormen voor een bedrijf leiden een beëdigde verklaring een beek vormen/graven een beeld schetsen een beeld van ellende een beeld zegt meer dan duizend woorden een beetje een beetje meer een beetje minder een beetje pruilen een beetje steken, lichtjes kwetsen een beetje traditioneel een beetje water De schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een schilderij van te maken. schetsen. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Neem kennis van de definitie van 'een helder beeld schetsen'. `een bronzen beeld van rodin`synoniem: 1) artistiek afbeelden in hoofdlijnen. Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken.

Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken.

Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken de schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een sch . bron: Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. 1) voorstelling van iets in drie dimensies voorbeeld: `een bronzen beeld van rodin`synoniem: Het begrip schetsen heeft 4 verschillende betekenissen: Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Neem kennis van de definitie van 'een helder beeld schetsen'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Heel vaak kunnen wij alleen een vaag beeld schetsen van hoe simpel en achterlijk deze mensen uit de oudheid waren, terwijl wij er geen rekening mee houden dat veel geavanceerdere beschavingen ons mogelijk niets hebben nagelaten in de vorm van fysische restanten. Een bedreiging vormen voor een bedrijf leiden een beëdigde verklaring een beek vormen/graven een beeld schetsen een beeld van ellende een beeld zegt meer dan duizend woorden een beetje een beetje meer een beetje minder een beetje pruilen een beetje steken, lichtjes kwetsen een beetje traditioneel een beetje water Beeldhouwwerk 2) voorstelling van iets in twee dimensi. Het is een soort verzameling van gegevens. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken.

De schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een schilderij van te maken. schetsen. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. 12/04/2015 · een ziektebeeld toont de symptomen, het verloop en de inhoud van een ziekte. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica.

Het begrip schetsen heeft 4 verschillende betekenissen: Zedenroman De Betekenis Volgens Jules Grandgagnage
Zedenroman De Betekenis Volgens Jules Grandgagnage from www.ensie.nl
Beeldhouwwerk 2) voorstelling van iets in twee dimensi. Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. 1) artistiek afbeelden in hoofdlijnen. `een bronzen beeld van rodin`synoniem: Heel vaak kunnen wij alleen een vaag beeld schetsen van hoe simpel en achterlijk deze mensen uit de oudheid waren, terwijl wij er geen rekening mee houden dat veel geavanceerdere beschavingen ons mogelijk niets hebben nagelaten in de vorm van fysische restanten. Een kunstige of artistieke afbeelding van een onderwerp maken die slechts de hoofdlijnen weergeeft, als definitieve voorstelling of als voorontwerp van een kunstwerk; Door een ziektebeeld te schetsen geeft men een voorbeeld van wat een ziekte inhoudt en hoe het hebben ervan er uitziet. 1) voorstelling van iets in drie dimensies voorbeeld:

Neem kennis van de definitie van 'een helder beeld schetsen'.

Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'een helder beeld schetsen' in het grote nederlands corpus. Het is een soort verzameling van gegevens. Het begrip schetsen heeft 4 verschillende betekenissen: De schilder schetst eerst het portret van de jonge vrouw om er vervolgens in olieverf een schilderij van te maken. schetsen. Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Beeldhouwwerk 2) voorstelling van iets in twee dimensi. 1) artistiek afbeelden in hoofdlijnen. Met een minimum van pennenstreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Een korte maar rake beschrijving van iets geven. 12/04/2015 · een ziektebeeld toont de symptomen, het verloop en de inhoud van een ziekte. Door een ziektebeeld te schetsen geeft men een voorbeeld van wat een ziekte inhoudt en hoe het hebben ervan er uitziet. Een onderwerp in zijn hoofdlijnen tekenen of schilderen.

34+ Een Beeld Schetsen Betekenis. Het is een soort verzameling van gegevens. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Een kunstige of artistieke afbeelding van een onderwerp maken die slechts de hoofdlijnen weergeeft, als definitieve voorstelling of als voorontwerp van een kunstwerk; Schetsen •met een minimum van pennestreken een voorlopige en gewoonlijk uitwisbare afbeelding van iets maken. Beeldhouwwerk 2) voorstelling van iets in twee dimensi.


Posting Komentar

0 Komentar